ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το PROIBS® αναπτύχθηκε από την Calmino Group AB, μια εταιρεία που βρίσκεται στο Γκέτενμποργκ της Σουηδίας www.calmino.com.

company logo

 

Η Calmino Group AB (Αριθμός Μητρώου: 556638-9820) ιδρύθηκε το 2003 και επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη στον τομέα της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος. Η εταιρεία αρχικά εστίασε στην εισαγωγή πρώτων υλών για τρόφιμα και καλλυντικά. Στην πάροδο των ετών έχουν αναπτυχθεί και κυκλοφορήσει στην αγορά πολλά διαφορετικά προϊόντα, όπως διαιτητικά τρόφιμα, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά προϊόντα και καλλυντικά, κάποια πωλήθηκαν με δικά τους εμπορικά σήματα και άλλα ως προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας .

Το PROIBS® αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την Calmino group AB το 2010 μετά από μία τυχαιοποιημένη διπλά-τυφλή μελέτη με εικονικό φάρμακο, η οποία διενεργήθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Sahlgrenska. Σήμερα, το προϊόν αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα για το ΣΕΕ στη Σουηδική φαρμακευτική αγορά και συνιστάται από επαγγελματίες υγείας, φαρμακοποιούς και καταναλωτές.

Το PROIBS® έλαβε το 2018 πιστοποίηση Ιατροτεχνολογικού προϊόντος κατηγορίας IIb, για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το ΣΕΕ.

Εάν ενδιαφέρεστε για τη διανομή / εξασφάλιση άδειας του PROIBS® ή θέλετε να ενημερώνεστε για τις τελευταίες έρευνες που αφορούν το PROIBS® και το ΣΕΕ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.