Ερωτήσεις & Απαντήσεις

TOP

text

Τι είναι το PROIBS®;

Το PROIBS® είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν με πιστοποίηση CE (IIb) για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με το ΣΕΕ, όπως κοιλιακό άλγος, φούσκωμα και μεταβολές στην κινητικότητα του εντέρου (διάρροια ή/και δυσκοιλιότητα).

Για ποιους είναι κατάλληλο το PROIBS®;

Το PROIBS® είναι κατάλληλο για ανθρώπους με προβλήματα που σχετίζονται με το ΣΕΕ. Το ΣΕΕ (σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου) είναι μια συνήθης λειτουργική διαταραχή του πεπτικού συστήματος, που χαρακτηρίζεται από στομαχικές διαταραχές, με υποτροπιάζοντα συμπτώματα, όπως στομαχικές κράμπες, φούσκωμα και μεταβολές στην κινητικότητα του εντέρου (διάρροια ή/και δυσκοιλιότητα).

Οι λόγοι για τους οποίους κάποιοι υποφέρουν από ΣΕΕ είναι άγνωστοι και, ως εκ τούτου, η θεραπευτική αγωγή επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Πώς χρησιμοποιώ το PROIBS®;

Αδειάστε το περιεχόμενο ενός φακελίσκου σε ένα ποτήρι και προσθέστε νερό. Λαμβάνετε το PROIBS® 1-2 φορές την ημέρα. Πάρτε την πρώτη δόση πριν από το πρωινό σας.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες. Εάν παρ’ όλα αυτά εμφανίσετε οποιαδήποτε παρενέργεια, ενημερώστε τον ιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

Αλληλεπιδρά με άλλα προϊόντα;

Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις με άλλα προϊόντα ή φάρμακα.

Πώς φυλάσσεται το PROIBS®;

Φυλάξτε το σε δροσερό και ξηρό μέρος σε θερμοκρασία χαμηλότερη από 25ºC. Μην παίρνετε το PROIBS® μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στη συσκευασία.

Πόσο καιρό πρέπει να παίρνω το PROIBS®;

Το κάθε στομάχι αντιδρά διαφορετικά και η σύντομη απάντηση είναι ότι η διάρκεια της αγωγής διαφέρει από άτομο σε άτομο και ανάλογα με τον τύπο των συμπτωμάτων.

Μπορώ να πάρω το PROIBS® κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Επειδή τα στομαχικά προβλήματα μπορεί να οφείλονται σε πολλές αιτίες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κύησης, συνιστούμε πάντα να συζητάτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με τον ιατρό σας ή το κέντρο φροντίδας μητέρων όλες τις μορφές θεραπείας, συμπεριλαμβανομένης της αυτο-φροντίδας, ώστε να γίνει μια εξατομικευμένη αξιολόγηση των συμπτωμάτων και της θεραπευτικής αγωγής.